LumosaTouch Energy

arch-inv

Elektrisch laden met hetzelfde gemak als het bestellen van een Uber? Dat kan met LumosaTouch Energy. U stelt de applicatie in, daarna kunt u met één druk op de knop het laden aan een Lumosa laadpaal starten. Op dit moment is de applicatie in ontwikkeling. Verwachting is dat de applicatie in 2021 gelanceerd wordt. Op deze pagina leest u de functionaliteiten die u kunt verwachten van de LumosaTouch Energy applicatie.

Simpel laden met één druk op de knop 

 

Als u een Lumosa laadpaal heeft, kunt u met LumosaTouch Energy uw auto snel en simpel opladen met één druk op de knop. U krijgt een melding zodra de auto vol is en kunt de huidige laadsessie monitoren. Mocht u eerder willen stoppen met laden, dan opent u simpelweg de applicatie en stopt u het laden. Bent u even een wandeling aan het maken en bent u vergeten het laden te stoppen? Geen probleem, met LumosaTouch Energy stopt u eenvoudig het laden. Zo ben je met de applicatie van Lumosa altijd mobiel. Lees meer over de benefits van LumosaTouch Energy.

App laadpaalbeheer

Altijd up to date met onze web-base applicatie 

 

LumosaTouch Energy is een web-based applicatie. Hierdoor heft u altijd de nieuwste versie in gebruik. De applicatie is zo ingericht, dat het helemaal voorbereid is op de energietransitie die ons te wachten staat. Zo kunt u in de toekomst volledige DC-grids monitoren en beheren vanuit uw broekzak. Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van onze applicatie. 

 

Waar download ik LumosaTouch Energy? 

De applicatie kunt u straks downloaden in de Google Playstore en Appstore. De applicatie wordt gemaakt voor telefoon, laptop en tablet. Zo kunt u vanaf elk gewenst device uw laadsessies beheren.