Elektrisch laden bereikbaar maken voor iedereen 

arch-inv

Lumosa Energy heeft de ambitie om individuen en bedrijven te faciliteren in de overgang naar het gebruik van duurzame energie. Dit doen we door producten en diensten te ontwikkelen waarmee onze klanten de mogelijkheid krijgen om deze overgang op hun manier, en in hun tempo, te doen. Lumosa Energy levert de oplossingen voor het genereren, opslaan, distribueren en gebruiken van duurzame energie.

Wij willen elektrisch laden bereikbaar maken voor iedereen en op elk moment. Daarom leveren we naast onze standaard laders, ook complete systemen die naast laden ook zorgdragen voor het opwekken, en opslaan van elektriciteit. Lumosa Energy levert deze laadoplossingen binnen in heel Europa. Dit doen we met een netwerk van partners. Via onze partners ondersteunen we u tijdens de verkoop, oplevering en gedurende het gebruik van onze laadpaal. Met onze laadsystemen kunt u altijd en veilig laden. 

 

De energietransitie en Lumosa Energy  

We leven in een snelveranderende samenleving. Een belangrijk onderwerp in onze samenleving is de leefbaarheid in de wereld. Door klimaatverandering verandert de wereld om ons heen. Het is onze overtuiging dat de overgang naar gebruik van duurzame energie noodzakelijk is om een leefbare wereld over te dragen aan de volgende generatie.  

 

Innovatieve en flexibele oplossingen

Lumosa Energy staat voor altijd en veilig laden. Onze laadsystemen zijn allereerst veilig en daarnaast erg betrouwbaar. We voorzien de laadsystemen altijd van de laatste software. Vaak zien we dat het vermogen van de aansluiting van onze klanten een beperkende factor kan zijn. In dat geval kunt u in gesprek gaan met onze specialisten. Wij bieden meerdere oplossingen om optimaal gebruik te maken van uw bestaande aansluiting. 

Visie

Lumosa Energy heeft de ambitie om individuen en bedrijven te faciliteren in de overgang naar het gebruik van duurzame energie.

 

Missie

Dit doen we door producten en diensten te ontwikkelen waarmee onze klanten de mogelijkheid krijgen om deze overgang op hun manier, en in hun tempo, te doen.

Kaart van Europa met kantoren van Lumosa Energy

 

Laadstations voor thuis, op werk of op straat

Ga met ons in gesprek en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Ons advies is altijd op maat en gaat natuurlijk hand in hand met de beste service.

Neem contact met ons op